Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen106g147kcal20.1g0g7.4g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g13g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kukkakaali 132g32kcal2.4g2.9g0.4g3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g40g143kcal11.1g0.8g10.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.1kcal0.3g0.2g0.7g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g765kcal70.2g15.6g45.8g6.6g
Valittu annoskoko313g382kcal35.1g7.8g22.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g191kcal17.6g3.9g11.5g1.7g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349