Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 42g48kcal7.1g0g2.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.2g0.1g0.5g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g21g53kcal3g0.7g4.2g0g
Pinaattipakaste 150g16g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g21g11kcal1.2g1.1g0.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g342kcal26.8g25.2g13.8g3.6g
Valittu annoskoko313g171kcal13.4g12.6g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal6.7g6.3g3.5g0.9g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369