Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g71g120kcal13.4g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.1g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.2g0.1g0.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Selleri, annos 50g27g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g464kcal32.2g38.4g18g8.8g
Valittu annoskoko313g232kcal16.1g19.2g9g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g116kcal8.1g9.6g4.5g2.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970