Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk49g13kcal0.3g2.6g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen123g41kcal4.1g6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g86kcal5.9g0g6.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g58kcal4.3g0g4.4g0g
Lasagnelevy Rainbow31g113kcal4.3g21.9g1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g781kcal39.6g74.2g34.8g4.8g
Valittu annoskoko313g391kcal19.8g37.1g17.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal9.9g18.6g8.7g1.2g
Arvot/100g100g125kcal6.3g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282