Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 7.2g26kcal2.3g3.8g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g14g45kcal2.6g5.9g1.2g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Hiiva 7.2g5.4kcal0.9g0.1g0g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai123g430kcal14.7g87.2g2.6g3.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss18g58kcal0.5g12.8g0.1g1.8g
Mantelirouhe, 1 rkl5.8g33kcal1.2g0.3g2.9g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g130kcal0g0g14.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1722kcal50g270.6g47.2g19.2g
Valittu annoskoko313g861kcal25g135.3g23.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna156g431kcal12.5g67.7g11.8g4.8g
Arvot/100g100g276kcal8g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103