Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g55g399kcal0.5g0.5g43.7g0g
Siirappi, tumma55g175kcal0.1g40.4g0g0g
Sokeri 55g222kcal0g54.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Neilikka, annos 4g1.6g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai123g430kcal14.8g87.3g2.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2532kcal36.2g371g97g7.4g
Valittu annoskoko313g1266kcal18.1g185.5g48.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g633kcal9.1g92.8g24.3g1.9g
Arvot/100g100g405kcal5.8g59.3g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132