Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.1g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Siirappi, tumma7.1g23kcal0g5.2g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.3g0.3g0.5g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9.1g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.5g0g0g0g
Flora vispi 20%51g111kcal1.5g2.5g10.1g0g
Flora Vanilla 12%51g96kcal2.3g8.1g6.1g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g61g164kcal4.9g7.3g12.1g0g
Puolukka 61g24kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1476kcal30g133g88g4.2g
Valittu annoskoko313g738kcal15g66.5g44g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g369kcal7.5g33.3g22g1.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137