Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g32g39kcal6.6g0g1.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike7.9g4.7kcal0.4g0.8g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g207kcal16.6g13.8g8.8g4.4g
Valittu annoskoko312g103kcal8.3g6.9g4.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g52kcal4.2g3.5g2.2g1.1g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251