Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)188g237kcal20.7g0.6g16.9g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g143kcal4.9g28.9g0.9g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g46kcal2.3g1.4g2.7g3.8g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 6.3g22kcal0g0g2.5g0g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1403kcal58g183.8g46.2g11g
Valittu annoskoko313g701kcal29g91.9g23.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal14.5g46g11.6g2.8g
Arvot/100g100g224kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256