Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g122kcal0.2g0.2g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g101kcal3g20.7g0.4g1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl12g41kcal1.7g6.8g0.8g1.3g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 91g201kcal15.9g0g15.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow15g2.3kcal0.3g0.3g0g0.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g55g87kcal4.4g2.2g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen30g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1223kcal60g64.2g81.6g6.2g
Valittu annoskoko313g611kcal30g32.1g40.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal15g16.1g20.4g1.6g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.3g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564