Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)78g141kcal14.9g0.1g8.6g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g130g78kcal1.3g5.9g5.2g0.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g741kcal36.2g18.4g56g4.8g
Valittu annoskoko313g371kcal18.1g9.2g28g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal9.1g4.6g14g1.2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191