Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai98g363kcal4.9g31.4g24.5g2g
Pinaattipakaste 150g37g5.1kcal0.7g0.1g0.2g0.5g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 49g147kcal8.8g0.6g12.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots12g76kcal3.6g1.6g6.7g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 49g42kcal1.5g2.2g2.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1365kcal48.8g73.4g98.6g7.8g
Valittu annoskoko313g683kcal24.4g36.7g49.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g341kcal12.2g18.4g24.7g2g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218