Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.5g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tomaattimurska 126g37kcal0.7g6.7g0.3g2.4g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g5.1g1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Katkarapu 126g87kcal18.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g560kcal39.6g18.6g35.8g6.2g
Valittu annoskoko313g280kcal19.8g9.3g17.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g140kcal9.9g4.7g9g1.6g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228