Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 195g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow49g138kcal8.7g31g0.4g4.9g
Hirvenjauheliha oma saalis39g44kcal8.6g0g1.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g29g38kcal3.2g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g439kcal41g62.8g8.4g9.8g
Valittu annoskoko313g220kcal20.5g31.4g4.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal10.3g15.7g2.1g2.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226