Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 226g374kcal37.9g0g24.9g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)20g53kcal5.9g0g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl7.5g44kcal1.6g0.4g3.8g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g26kcal0.3g1.1g2.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1078kcal92.4g6.2g75.8g2.6g
Valittu annoskoko312g539kcal46.2g3.1g37.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g270kcal23.1g1.6g19g0.7g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765