Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia179g251kcal30.5g0g14.3g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)16g61kcal2.1g12.3g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g702kcal71.4g26.6g34g0.6g
Valittu annoskoko312g351kcal35.7g13.3g17g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g175kcal17.9g6.7g8.5g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.3g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112