Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g93g19kcal0g3.7g0g0g
Puna-ahven savustettu 163g183kcal27.4g0g8.2g0g
Soijakastike 47g28kcal2.4g4.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.9g53kcal2.1g0.5g4.6g1g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g582kcal63.8g21g25.6g2g
Valittu annoskoko313g291kcal31.9g10.5g12.8g1g
Annoskoko puolitettuna156g146kcal16g5.3g6.4g0.5g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271