Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 81g91kcal17.1g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)41g16kcal0.4g2.9g0.2g0.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.1g28kcal0g0g3.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu51g30kcal0.5g2.3g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.6g6.8kcal0.3g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g422kcal39.2g24g17.2g6.6g
Valittu annoskoko312g211kcal19.6g12g8.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal9.8g6g4.3g1.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752