Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 266g440kcal44.5g0g29.3g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)29g36kcal2.7g0.8g2.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1112kcal94.4g1.8g81g0g
Valittu annoskoko313g556kcal47.2g0.9g40.5g0g
Annoskoko puolitettuna156g278kcal23.6g0.5g20.3g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800