Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g125g23kcal1.2g4.2g0.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)20g25kcal1.9g0.6g1.6g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 31g54kcal2.4g0.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g279kcal13.6g21.4g13.6g4.4g
Valittu annoskoko313g139kcal6.8g10.7g6.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal3.4g5.4g3.4g1.1g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804