Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g27kcal0g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.3g12kcal0.4g0.3g1g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%20g33kcal1.4g0.3g2.9g0.4g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 10g13kcal2.1g0g0.4g0g
Persilja 5.9g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g240kcal9.6g14.2g14.6g5.6g
Valittu annoskoko312g120kcal4.8g7.1g7.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal2.4g3.6g3.7g1.4g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110