Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Kukkakaali 35g8.4kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Kalkkuna 35g69kcal11g0g2.7g0g
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g4.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Juuriselleri 26g8.3kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g199kcal24.8g9.6g6g5g
Valittu annoskoko313g100kcal12.4g4.8g3g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g50kcal6.2g2.4g1.5g1.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309