Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)51g34kcal7.6g0g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g57g19kcal0.1g4g0.2g1g
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokajogurtti Valio57g51kcal2.5g2.8g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.5g1.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 59g150kcal4.5g26g2.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g586kcal32g80.2g13.2g9.4g
Valittu annoskoko313g293kcal16g40.1g6.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g147kcal8g20.1g3.3g2.4g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358