Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g30g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g71g78kcal12.1g1.8g2.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g53g187kcal4.3g40g0.9g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka18g22kcal0.5g4.6g0.1g0.6g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g756kcal35g114.2g16.6g5g
Valittu annoskoko313g378kcal17.5g57.1g8.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal8.8g28.6g4.2g1.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414