Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki195g109kcal16.6g9.8g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)78g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g722kcal55.2g71.6g23.2g1.6g
Valittu annoskoko312g361kcal27.6g35.8g11.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g180kcal13.8g17.9g5.8g0.4g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747