Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g111g230kcal31.4g0.8g10.3g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli6.7g3.3kcal0g0.7g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g50g10kcal0.6g1.6g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g679kcal67.8g26g31.4g4.2g
Valittu annoskoko312g340kcal33.9g13g15.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal17g6.5g7.9g1.1g
Arvot/100g100g109kcal10.9g4.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111