Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)42g15kcal1g2g0.2g1.1g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g636kcal65.6g31g26.8g4.6g
Valittu annoskoko313g318kcal32.8g15.5g13.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal16.4g7.8g6.7g1.2g
Arvot/100g100g102kcal10.5g5g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628