Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 62g136kcal11.4g0g10.2g0g
Kieli naudan 62g125kcal10.4g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 156g119kcal2.9g24.2g0.3g1.6g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g786kcal50.4g52.2g40g5.4g
Valittu annoskoko313g393kcal25.2g26.1g20g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g196kcal12.6g13.1g10g1.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641