Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)68g234kcal8.1g48g1.1g5.5g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen135g162kcal24.3g1.6g8.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia34g51kcal5.7g0g3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.4g8.8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g991kcal79.6g114.6g26.2g13.8g
Valittu annoskoko313g495kcal39.8g57.3g13.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g248kcal19.9g28.7g6.6g3.5g
Arvot/100g100g158kcal12.7g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927