Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 91g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)12g10kcal1.2g1.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5.9g32kcal0g0g3.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 75g85kcal15.9g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g325kcal35.8g15g12.2g5.4g
Valittu annoskoko312g163kcal17.9g7.5g6.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal9g3.8g3.1g1.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037