Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt232g107kcal7.4g11.1g3.5g0g
Mannasuurimo tumma 23g72kcal2.4g13.8g0.4g1.3g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g11g45kcal0g11g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g54kcal1.8g10.9g0.3g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g673kcal30.4g98.2g17g5.6g
Valittu annoskoko313g337kcal15.2g49.1g8.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g168kcal7.6g24.6g4.3g1.4g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888