Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Herkkusieni säilyke 33g5.7kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.7g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.3g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 50g149kcal9.3g1.3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g456kcal24g19.8g30.6g4.6g
Valittu annoskoko313g228kcal12g9.9g15.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal6g5g7.7g1.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038