IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 21g4.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Etikkapunajuuri 21g7.6kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 171g220kcal35.5g0g8.6g0g
Korppujauho 21g78kcal2.2g16g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g832kcal83g40.8g35.4g5.4g
Valittu annoskoko312g416kcal41.5g20.4g17.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal20.8g10.2g8.9g1.4g
Arvot/100g100g133kcal13.3g6.5g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111399