Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 168g210kcal35.2g0g7.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml11g14kcal0.7g2.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g79g44kcal2.4g5.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g690kcal77.8g19.2g32.8g1.6g
Valittu annoskoko313g345kcal38.9g9.6g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal19.5g4.8g8.2g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.4g3.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414