Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 26g77kcal0g18.9g0g0g
Hiiva 4.9g3.7kcal0.6g0.1g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g75kcal2.1g13.6g0.5g3.4g
Grahamjauho 49g161kcal5.2g29.8g1.1g4.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g118g413kcal15.9g77.4g3.4g6.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1458kcal47.6g279.6g10g30.2g
Valittu annoskoko313g729kcal23.8g139.8g5g15.1g
Annoskoko puolitettuna156g365kcal11.9g69.9g2.5g7.6g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646