Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 58g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Pinaatti 22g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Cashew pähkinä, pirkka14g83kcal2.9g2.7g6.6g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Savulohi, pelkästään58g114kcal9.9g0g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g679kcal43.6g17.4g48.8g6g
Valittu annoskoko313g340kcal21.8g8.7g24.4g3g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal10.9g4.4g12.2g1.5g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998