Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g26g39kcal1.1g8.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%82g99kcal2.6g3.6g8.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g8.2g21kcal1.5g3.8g0.6g1.3g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 173g394kcal32.9g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1170kcal81.8g31.8g81g2.6g
Valittu annoskoko312g585kcal40.9g15.9g40.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g293kcal20.5g8g20.3g0.7g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745