Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g48g286kcal10g3.1g25.8g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl119g406kcal2.4g3.6g41.7g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1936kcal57.8g15.4g181.2g0g
Valittu annoskoko313g968kcal28.9g7.7g90.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g484kcal14.5g3.9g45.3g0g
Arvot/100g100g310kcal9.2g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903