Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g100g128kcal14.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz8.7g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g37g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g37g142kcal4.5g24.7g2.6g2.2g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g37g41kcal9g0.4g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%25g70kcal7.2g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g849kcal73.4g61.2g36.6g6g
Valittu annoskoko312g424kcal36.7g30.6g18.3g3g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal18.4g15.3g9.2g1.5g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366