Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g32g41kcal4.7g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä24g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 179g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 2g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g171kcal12.2g12.4g8.6g4.4g
Valittu annoskoko312g86kcal6.1g6.2g4.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g43kcal3.1g3.1g2.2g1.1g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391