Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g35g45kcal5.2g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.3kcal0.7g1.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)18g39kcal2.3g0.1g3.3g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g35g49kcal6.7g0g2.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 141g149kcal5.6g27.3g1.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g630kcal42.2g59.8g24.4g5.8g
Valittu annoskoko313g315kcal21.1g29.9g12.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal10.6g15g6.1g1.5g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113408