Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki47g42kcal7g1.2g0.9g0g
Sipuli kuivattu 4.7g13kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g534kcal33.6g41.6g23.8g7.2g
Valittu annoskoko313g267kcal16.8g20.8g11.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g133kcal8.4g10.4g6g1.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470