Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)114g182kcal21.6g0g10.2g0g
Sipuli 28g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Curry Paste red, Aroy-D4.3g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 23g3.9kcal0.5g0g0.1g0.5g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow28g14kcal0.1g3.4g0g0g
Flora culinesse1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Fraiche 5% Valio28g26kcal1.1g2.2g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kookosmaito 23g47kcal0.5g0.6g4.8g0.1g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g625kcal49.8g22.8g36g2.4g
Valittu annoskoko312g312kcal24.9g11.4g18g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g156kcal12.5g5.7g9g0.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.6g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586