Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 99g117kcal21.8g0g3.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)59g50kcal0.6g2.1g4.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g35kcal0.1g8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g504kcal45.6g22.4g24.8g0.8g
Valittu annoskoko313g252kcal22.8g11.2g12.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g126kcal11.4g5.6g6.2g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391