Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g69g96kcal13.1g0g4.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g65g27kcal0.9g5.3g0.2g0g
Juokseva hunaja 250g1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%55g155kcal16.9g0g9.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese86g32kcal1g6.7g0.1g0.6g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g17g59kcal2.1g11.6g0.1g1.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g814kcal68.4g50.6g35.6g4.4g
Valittu annoskoko313g407kcal34.2g25.3g17.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g204kcal17.1g12.7g8.9g1.1g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659