Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen97g135kcal18.4g0g6.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g194g68kcal1.9g12.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g450kcal41.2g27g19.4g0.6g
Valittu annoskoko312g225kcal20.6g13.5g9.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal10.3g6.8g4.9g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413