Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g180g1082kcal37.9g11.9g97.4g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Emmental, punaleima 17%120g349kcal40.9g0g20.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2921kcal158.4g26.6g240.6g0g
Valittu annoskoko313g1461kcal79.2g13.3g120.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g730kcal39.6g6.7g60.2g0g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884