Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaatti 52g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus26g36kcal0.8g0.5g3.4g0g
Kesäkurpitsa232g40kcal0.9g5.8g1.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g221kcal4g16.2g15.2g4.6g
Valittu annoskoko313g111kcal2g8.1g7.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g55kcal1g4.1g3.8g1.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281