Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g55g52kcal3.8g8.2g0.5g4.4g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g55g55kcal4.4g8.2g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.6g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.2kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%48g41kcal1.7g2.9g2.4g0g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g332kcal21.6g42.6g7.8g18.4g
Valittu annoskoko313g166kcal10.8g21.3g3.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna156g83kcal5.4g10.7g2g4.6g
Arvot/100g100g53kcal3.5g6.8g1.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295