Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka107g327kcal10.4g65.3g2.1g16.1g
Puolukka 102g40kcal0.4g6.9g0.5g2.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 102g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g887kcal25.4g175.8g5.6g39.6g
Valittu annoskoko313g443kcal12.7g87.9g2.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal6.4g44g1.4g9.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480